Gepost op

Woedies

Hi lieve mensen,

Mijn laatste bericht is alweer een eeuwigheid geleden en ook dat moet anders. Hoe grappig dat ik tegenwoordig via een app heel makkelijk een blogpost kan typen op mijn telefoon. Wellicht gaat er dan vaker een teken van creatief leven komen vanuit mijn kant.

De afgelopen tijd ben ik zelf heel erg creatief geweest, maar ook vind ik het erg leuk om andere creatievelingen te spotten. In mijn vriendenkring zijn er ook vriendjes en vriendinnetjes zeer creatief actief en één vriendinnetje is Patricia.

Al 15 jaar zijn wij vriendinnetjes en een paar jaar geleden is zij begonnen met het pimpen van hapjesplanken. Met een hele rits kleuren kan zij bijna alles op de “plank” verven wat jij maar wilt. Al een tijd maakt zij de leukste creaties en versiert zij vele eettafels met een leuke custom made plank.


Wil jij er nou ook eentje? volg dan Woedies via instagram of Facebook. Hopelijk kan ik de Woedies planken binnenkort ook introduceren in mijn webshop, want graag wil ik mijn webshop ook gaan gebruiken als concept store voor andere creatievelingen. Hierover komt binnenkort meer, maar nu eerst Woedies!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *