Gepost op

Wedding

Het is bijna zo ver!!!… Nog twee weekjes en dan gaat mijn nichtje trouwen. Het tweede kleinkind die in het huwelijk treed. Ik heb er super veel zin in, maar nu komt het dilemma waar iedere vrouw mee zit en dat is… Wat trek je aan?!

Ik ben al niet echt een type voor een jurkje met hoge hakken en dat maakt het eigenlijk nog veel moeilijker. Je wordt namelijk doodgegooid met cocktailjurkjes en de zogenaamde killer heels.

Gelukkig heb ik een buurmeisje die feestkleding spaart, dus heb ik lekker bij haar in de kast geshopt. Het wordt natuurlijk prachtig weer en heb dan ook gekozen voor een jumpsuit zonder mouwtjes.

Afgelopen woensdag was ik in de stad en liep toevallig tegen rosé gouden sandaaltjes aan. Ik kreeg namelijk te horen dat het feest in een beachclub is en tja dat maakt die hakken overbodig 😉

De sandaaltjes en jumpsuit zijn binnen, maar daar moet natuurlijk wel een “Sabenco” clutch bij. In een winkel zag ik leuke rosé gouden tassels liggen. Bij de sandaaltjes en het pak leek mij oud roze de perfecte kleur voor de clutch.

Na een middagje haken, het maken van een voering en het inzetten van de rits is mijn outfit ready to go! Na 12 augustus zal er vast wel een fotootje voorbij komen op social media van het totaal plaatje !! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *