Gepost op

Waarom de shoppers uniek zijn!!

Vanochtend ben ik op de eerste hulp beland omdat ik in mijn vinger had gesneden. Nu mijn linker wijsvinger in het verband zit word het lastig haken, dus heb ik mooi de tijd om te bloggen. Hmmm al hoewel typen met één hand ook nog best lastig is…

Diegene die mij kent of mijn eerste blogpost hebben gelezen weten dat ik ben begonnen met haken met dikke naalden en recycled garen. Later kreeg ik de mochila techniek onder de knie en na het vele gepriegel met 3mm naalden ben ik weer even terug bij het ruige werk en haak ik weer vrij regelmatig met de 10mm haaknaald. Het bedenken van tassen en clutches vind ik erg leuk om te doen en zo is de mini shopper ontstaan. Een tas waar ik heel trots op ben!

Ik draag zelf graag tassen die overzichtelijk zijn en al hoewel ik negen van de tien keer met mijn “I love Mr. Darcy” canvas tas over straat loop ben ik nu toch ook wel fan geworden van mijn eigen mini shopper.

Misschien stom om te zeggen, maar steeds als ik een shopper af heb ben ik verliefd. Het liefst wil ik ze allemaal zelf houden, maar dan blijft mijn winkeltje wel erg leeg en mijn mini huisje propvol. Na het afronden van de zoveelste shopper heb ik nog steeds moeite om de tas in de voorraadkast te leggen.

De shoppers heb ik maar beperkt in voorraad. Zeg maar gerust van elke kleur is er maar één. De collectie van deze garen veranderd razendsnel, dus als je van een bepaalde kleur niet meerdere bollen inkoopt, dan is de kans groot dat je die kleur in een later stadium niet meer kan krijgen. Dit is soms wel eens vervelend, maar maakt het ook wel weer uniek!

imageNeem nou als voorbeeld de groene mini shopper. Die wilde ik zelf ook zo graag hebben. Vol goede moed dacht ik dat ik genoeg katoen had en begon super enthousiast aan een tweede tas. Helaas was dit niet het geval en zo snel als ik kon ging ik online om die kleur bij te bestellen. Helaas was Deco Olive al uitverkocht. Wat baalde ik hiervan en toch waagde ik een email aan de klantenservice, maar van hen kreeg ik de reactie die ik eigenlijk al wist. Dit was de reactie en dus de reden waarom de shoppers toch wel uniek zijn… 🙂

Allereerst de complimenten, wat een ontzettend mooie tassen! Oei, exact dezelfde kleur is erg lastig. Zpagetti is gemaakt van de reststoffen uit de mode en textielindustrie. Dat houdt in dat wij resten verwerken tot een dikke draad om mee te haken, breien etc. Zpagetti wordt dus niet voor ons geproduceerd maar wij verwerken puur wat er al is. Onze collectie wisselt daarom wekelijks, zo niet dagelijks. Dat betekent echter ook dat wanneer een kleur op is, deze bijna niet meer te krijgen is. Wel zijn er soms kleuren die er op lijken.

Op dit moment heb ik staaltjes opgestuurd naar de winkel en wellicht kunnen ze toch nog iets voor mij betekenen, maar voor nu laat ik de Deco Olive groene tas lekker in mijn winkeltje staan en kan jij de eigenaar worden van deze super leuke tas!

Wil je de shopper niet in het groen, maar in een andere kleur stuur dan een email naar info@sabenco.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *