Gepost op

Voor de aller kleinste

Hallo Hakers! Op dit moment zit ik in een fase waarbij een aantal vriendinnen moeder zijn geworden en dat brengt mij op ideeën. Ik ben begonnen met Meneer Konijn die ik zelf echt super leuk vind. Daarna kwam het vliegtuigje, hoe kan het ook anders als je in het dagelijks leven een stewardess bent. Deze knuffels zijn inmiddels te koop in mijn webshop. Maar ik ben verder gaan denken en nu lijkt het mij ook leuk om hier kleertjes aan toe te voegen.

Voor kleertjes denk je eerder aan breien, maar niet voor mij helaas. Het haken gaat mij net iets beter af 🙂 Ik ging op zoek naar een leuk vestje voor de aller kleinste en één van de bekendste vestjes is die van Wolplein. Het patroon is gratis verkrijgbaar en een goede manier om te starten met een nieuw project.

Het patroon is vrij duidelijk en met maar een paar steken kan je al aan de slag. Echter je moet wel al een beetje kunnen haken. Met wat houten knoopjes en een stoere label is het vestje een beetje van Sabenco en een beetje van Wolplein 😉 Even een paar uur haken en het vestje is klaar.

Momenteel ben ik het vestje opnieuw aan het haken, maar dan met wat aanpassingen. Wanneer het vestje af is zal ik deze laten zien op Facebook en Instagram. Hopelijk vinden jullie het een leuk vestje, want wellicht ga ik ze dan wel verkopen via de site… Fijne zondag allemaal!

vest-beige.jpg.jpeg

20160221_124935.jpg

Voor meer informatie over dit vestje kunt u contact met mij opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *