Gepost op

Twee maanden later….

Het is inmiddels Maart en dat betekent dat Sabenco alweer twee maanden in bedrijf is. Super leuk om de vorderingen te zien, maar het zou natuurlijk leuk zijn als er nog meer mensen een product van Sabenco in huis zouden hebben. Geduld is een schone zaak. Via deze post wil ik jullie laten weten hoe het nu met mijn bedrijfje gaat.

Het is natuurlijk niet zo dat je binnen een week tien bestellingen hoeft te verwachten, want “bijna” niemand weet wie je bent. Bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel moest ik aangeven hoeveel afnemers ik ongeveer zou verwachten. Nadat ik er een berekening op had losgelaten dacht ik zelf aan gemiddeld 1,5 afnemer per week. Nou ik kan je vertellen dat mijn target tot nu toe is gehaald!!

Naast de afnemers probeer ik me zoveel mogelijk met social media bezig te houden. Ik merk dat daar enthousiaste reacties vandaan komen en dat ik via die weg ook wel “klanten” binnenhaal. Erg leuk om te zien dat er soms bij een bericht op Facebook staat dat 3,5K mensen mijn bericht hebben gezien. Mijn Facebook pagina wordt geliked door meer dan 500 mensen en dat is vijf keer zoveel dan in december vorig jaar. Ook op Instagram hebben we het over ongeveer dezelfde aantallen. Natuurlijk wil ik nog meer volgers, maar voor nu ben ik trots.

Op dit moment ben ik aan het kijken welke kant ik op wil gaan. In ieder geval blijf ik mijn eigen producten verkopen via de winkel, maar misschien komen daar ook wel producten van andere creatievelingen bij. Als ik meer tijd heb wil ik patronen gaan schrijven en deze wellicht verkopen via mijn winkel, maar hier heb ik even meer rust voor nodig. Ik ben druk bezig om te kijken hoe ik dit allemaal het beste kan aanpakken. Inderdaad ik heb genoeg ideeën en dus is er werk aan de winkel.

Bloggen schiet er even bij in, maar ook daar ga ik meer tijd voor vrij maken. Het valt me op dat mijn artikelen toch wel enthousiast worden ontvangen. Lees: Likes op pagina, op Facebook en de aantal gedeelde berichten en reacties. Dus daarvoor dank!

Voor nu was dit het wel. Ik ben enthousiast en ga vrolijk door. Mochten jullie nog tips en ideeën hebben dan kan je mij altijd mailen.

oh ja psssst… Ik heb ook een gastenboek op mijn website, dus mocht je enthousiast zijn over je aankoop of gewoon over Sabenco dan kan je daar ook je ei kwijt

 

 

Eén gedachte over “Twee maanden later….

  1. Hello! Cool post, amazing!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *