Over Sabenco

Welkom op Sabenco.nl! Mijn naam is Sabrina en ik vlieg graag de wereld over. Als ik niet aan het reizen ben, dan kan je mij vinden in mijn atelier. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn!!

In eerste instantie vond ik het gewoon leuk om mijn creatieve uitspattingen te voorzien van een labeltje. Inmiddels is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen en verkoop ik mijn handgemaakte tassen en (woon)accessoires via deze webshop. Mocht het juiste product er niet bij zitten, maar denkt u wel dat ik u kan helpen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

NIEUW!!

Creativiteit is een heel breed begrip en vandaar ook mijn slogan “Just Being Creative”. Ik blijf mijn grenzen verleggen en nu komt er dan ook een grote droom van mij uit. Vanaf heden ben ik namelijk lid van het Zalon Stylisten team!!

Heb je een bruiloft, belangrijk evenement of wil je gewoon een nieuw outfit kopen, maar heb je geen flauw idee waar te beginnen? Neem dan contact met mij en klik HIER. Wellicht stel ik je volgende outfit samen en met de referentiecode RFFA4Q8M krijg je ook nog eens 10% kennismaking korting!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren