Gepost op

Project Plaid haken completed!!

Een plaid haken kost tijd, maar het resultaat is wel verbluffend (al zeg ik het zelf). Het is een project die langer duurt dan het haken van een etui of een mand. Meestal heb ik hier helemaal geen geduld voor, maar dit keer ging ik de uitdaging met mezelf aan. Echter nu de plaid af is merk ik dat geduld hebben loont.

Ik haak graag kleine projecten omdat ik dan snel resultaat zie. Een resultaat die ik dan met veel plezier aan jullie laat zien op Instagram en Facebook. Maar een paar weken geleden ging ik de uitdaging met mezelf aan om met een groter project te starten. Plaids zijn minimaal een meter lang en daar gaat tijd in zitten.

Nu heb ik de eerste plaid af en ben ik super blij met het resultaat!! Een plaid in de kleur mosterdgeel met de afmeting 80 x 100 cm. Hoe vind jij dat de plaid is geworden?

image

De plaid is te koop in de shop. Maar mocht je nou een andere kleur willen dan kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen. Bij een bestelling op maat geldt wel een langere levertijd. Dit gaat altijd in overleg.

Eén gedachte over “Project Plaid haken completed!!

  1. Hello! Cool post, amazing!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *