Algemene Voorwaarden

Identiteit van de ondernemer                                                                

Sabrina Wedding, eigenaresse van Sabenco

Adres: M. H. Tromplaan 202, 2341 TG te Oegstgeest (LET OP! Dit is geen bezoekadres)

Email: info@sabenco.nl

KvK : 64852377 / BTW: NL141154421B01

Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen.

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Afwijkingen van de algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk en schriftelijk met Sabenco zijn overeengekomen, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

Sabenco behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

Bestellen

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webwinkel van Sabenco een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail of telefoon. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Sabenco. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

Betalen

Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. U kunt betalen via een vooraf overboeking, IDEAL en Paypal.

1: Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank/giro voorafgaand overmaken op bankrekening NL22 KNAB 0254 9610 02 t.n.v. Sabenco met vermelding van het door u verkregen ordernummer. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen van de opgegeven levertijd vervaardigd, verzonden of afgeleverd via transport.

2: Betaling per iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen met inachtname van de opgegeven levertijd verzonden of afgeleverd via transport.

3: Betaling via Paypal. Paypal maakt veilige betalingen mogelijk zonder dat u uw financiële gegevens hoeft te verstrekken.

Levertijd

Zodra de betaling door ons ontvangen is, zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Ons streven is om de bestelling binnen drie tot vijf werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld.
Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn dan stellen wij hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Indien het artikel niet meer leverbaar/ uitverkocht is, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door Sabenco. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard binnen 10 werkdagen geretourneerd.

LET OP: Voor producten op bestelling/maatwerk gelden andere levertijden. De exacte levertijd verschild per product, deze wordt via de mail met u overlegd.

Verzending

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

De volgende tarieven zijn momenteel van toepassing:

Bestelling verzonden in een envelop – €2,34

Bestelling verzonden in een brievenbuspakket – €3,95

Overige pakketten – €6,95

Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. Sabenco is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending. Doorgaans worden pakketjes van PostNL bezorgt op dinsdag t/m zaterdag.

Aansprakelijkheid

Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan Sabenco geen aansprakelijkheid nemen. Dit geldt eveneens voor eventuele programmeerfouten op de website.

Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto’s in de webwinkel. De kleuren op de foto’s in de webwinkel kunnen iets afwijken van de daadwerkelijke kleur.

Zichttermijn

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Sabenco geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1. Eerst per e-mail aangemeld is bij info@sabenco.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden
2. Conform onze retourinstructies verzonden wordt
3. Compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan één van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. U kunt de bestelling weer afleveren bij het postkantoor of het dichtstbijzijnde depot van PostNL in uw regio. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Sabenco, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending restitueren wij het aankoopbedrag op uw rekening, in ieder geval binnen 30 dagen.