Gepost op

Meneer Konijn

Afgelopen week heb ik mij gewaagd aan een patroon voor een knuffel. Dit was voor mij de eerste keer dat ik een knuffel ging haken en stiekem vond ik dit wel heel erg leuk om te doen. Op Pinterest vond ik een patroon en daar ging ik mee aan de slag.

Zondag  vloog ik naar Canada en daar had ik niet heel veel meer te doen dan haken en shoppen. Omdat ik mezelf had beloofd om het geld wat ik op de markt had verdiend niet meteen uit te geven ben ik uit veiligheidsoverwegingen zoveel mogelijk op mijn kamer gebleven.

Ik had wat bolletjes wol in mijn tas gedaan, maar ik wist nog niet wat ik er van ging maken. Na een scroll sessie op Instagram en Pinterest kwam ik terecht bij een patroon om een konijn te haken. De bolletjes wol die ik bij me had waren er voor geschikt dus ging ik meteen aan de slag.

Op de dag van aankomst had ik al een begin gemaakt en de volgende dag was ik na een paar uurtjes haken al op het moment dat ik alles aan elkaar vast kon maken en de de konijntjes moest vullen met vulwol. Helaas had ik dat nou net niet bij me, dus kon ik de konijntjes niet afmaken. Een paar uur later vloog ik toch alweer terug naar Nederland, dus de timing was perfect. Eerst even proberen voor te slapen en dan snel naar huis om de knuffeltjes af te maken.

Eenmaal thuis besloot ik niet mijn bed in te duiken, maar om wakker te blijven. Dit in de hoop dat ik een jetlag tegen zou gaan, want daar kan je op wachten met negen uur tijdsverschil. Na het doen van de boodschappen en het posten van een bestelling ging ik weer met mijn konijnen aan de slag 🙂

Na wat gepriegel was dit het resultaat!

knuffel

Dit smaakte naar meer, dus ben ik meteen met een nieuw konijn aan de slag gegaan. Alleen dit keer met een ander soort katoen. Dit garen is dikker en dus wordt de knuffel ook groter. Ook besloot ik de Konijn in één kleur te haken.

Na een paar uurtjes haken kan ik jullie voorstellen aan Meneer Konijn!

Meneer Konijn

IMG_20151202_112442

Wil je het konijn zelf haken? Meneer Konijn is afgeleid van het volgende patroon dat ik op Pinterest heb gevonden. Ben je geen ster in haken, maar wil je Meneer Konijn wel hebben? Neem dan contact met mij op via Facebook of info@sabenco.nl

2 gedachten over “Meneer Konijn

  1. Graag wil ik het patroon van het koijntje bestellen.

    1. Hi Marga, haas heb ik geen patroon van het konijn op de computer staan, maar vergelijkbare patronen staan op Pinterest. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *