Gepost op

Maak je eigen etui

Onlangs heb ik twee patronen toegevoegd in mijn winkel. Met deze patronen kan je je eigen etuitje maken. Ik ben echt gek op kleine tasjes en etuitjes en maak ze dan ook met veel plezier. Regelmatig wordt er aan mij gevraagd of ik een haakpatroon heb van de print. Over het algemeen verzin ik de haakpatronen ter plekke, maar ik heb nu een patroon volledig uitgeschreven, zodat jij er ook één kan maken.

Wanneer je in het bezit bent van het patroon kan je lekker aan de slag. Stapsgewijs leer je hoe je dit etui maakt. Wat belangrijk is om te weten is dat je wel een beetje moet kunnen haken. Het etui is ook nog niet klaar als je haakwerk klaar is, want een binnenvoering erin zetten is net zo belangrijk. Globaal (met foto’s) leg ik uit hoe ik de binnenvoering en rits erin zet.

Als je alle stappen hebt doorstaan is je etui zo goed als af. Hang een leren vetertje of een tassel aan de rits voor the finishing touch!

Voor €4,95 weet je voor eens en voor altijd hoe je een etui moet maken.

Wil je er daarna nog meer haken, maar heb je geen fantasie voor een nieuw patroon? Binnenkort zijn er ook losse pixel-patronen beschikbaar in de winkel. Deze patronen zijn dan voor een klein bedrag te downloaden. Echter moet je voor een los pixel-patroon wel al weten hoe je het etui maakt.

Benieuwd hoe je een etui haakt en zin om aan de slag te gaan? Bestel dan hier het patroon

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *