Gepost op

Louloúdi is nu te koop!!

Het is eindelijk zo ver! Vanaf vandaag verkoop ik ook een ander merk in mijn shop. Ik vind het dan ook super leuk om jullie kennis te laten maken met Louloúdi! Louloúdi is een merk dat gespecialiseerd is in kinderkleding, maar voor mijn winkel heeft ze te gekke woonaccessoires gemaakt.

Vorig jaar heb ik een tassen cursus gevolgd en daar heb ik Caroline leren kennen. Zij is de eigenaresse van Louloúdi. Zij maakt hele gave kinderkleding. De kleding is hip, exclusief en origineel. Alles wordt met de hand gemaakt in haar atelier in Gouda.

Na de cursus hebben we contact gehouden. Ook al is Sabenco een eenmanszaak, het is gewoon fijn om zo nu en dan even met iemand te kunnen sparren.

Naast Kleding verkoopt zij ook patronen en woonaccessoires. Ook geeft zij workshops in zeefdrukken. Met een zeefdruk kan je stoffen bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Haar spullen zijn echt te gek en het was dan ook een wens om Louloúdi items in mijn shop te verkopen. Vanaf vandaag is dat dus ook zo!

Ik verkoop twee verschillende kussenhoezen van Louloúdi. Neem snel een kijkje in de winkel en bestel een kussenhoes. Er zijn er momenteel van elk item twee voorradig, maar bij meer vraag wil de eigenaresse er vast nog wel een paar maken 😉

image

 

 

 

Eén gedachte over “Louloúdi is nu te koop!!

  1. Superleuk Sabrina! Liefs en groet Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *