Gepost op

Kaarsjes in een jasje

De tijd is aangebroken dat je ’s avonds lekker kaarsjes aansteekt. Op mijn Instagram account had ik een foto gepost van een kaarsje in een glaasje die ik had gepimpt.

Dit kaarsje zit namelijk in een rood glaasje en mijn interieur is alles behalve rood. Ik heb het kaarsje een tijdje geleden van een vriendin gekregen en wilde deze natuurlijk niet wegdoen. Het kaarsje ruikt ook nog eens heerlijk, dus ik bedacht een leuk hoesje die je om het glaasje heen kunt doen.

Ik vond het echt super leuk om te doen en mijn kaarsje past nu weer helemaal leuk bij mijn interieur!

kaarsjes houder

Haken is erg verslavend en ik ben dus lekker aan de slag gegaan. Het leek me leuk om deze jasjes in meerdere kleuren te haken. Zie hieronder het resultaat. Welke kleur vind jij het mooist?

IMG_20151123_154802

Mocht je interesse hebben in een kaarsje in een jasje, dan zou je a.s. zaterdag (28 nov.) langs kunnen komen op de GiftMarket bij Museum Volkenkunde in Leiden. Ben je niet in de buurt dan kan je mij natuurlijk ook mailen: info@sabenco.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *