Posted on Geef een reactie

Just mind my own…

Vanochtend ging de wekker en ik had gelijk een mega knoop in mijn maag. Vandaag was D-day!! Om half twee had ik een afspraak bij de kamer van koophandel. Een afspraak om Sabenco officieel in te schrijven als onderneming. En het is gelukt! Vanaf 1 januari 2016 is Sabenco mijn eigen bedrijfje!

Tripje naar de Kvk

Met best wel een zenuwachtig gevoel reed ik richting Den Haag. Eenmaal daar aangekomen waren die zenuwen snel verdwenen. Ik dacht eigenlijk dat degene met wie je die afspraak hebt, één of andere stoffige pief is die beslist of je wel of niet geschikt bent om een bedrijf te starten. Haha, daar zat ik even flink naast.

Wanneer je het pand binnenkomt krijg je van de receptioniste een nummertje en mag je plaatsnemen in de wachtruimte. Binnen no time kwam er een, niet onaantrekkelijke, man richting de wachtruimte en riep mijn naam. Oh no ineens werd ik weer zenuwachtig, maar dat kwam niet door de inschrijving 😉

Ik liep met de man mee naar de andere kant van diezelfde ruimte als waar ik zat te wachten. Daar stonden wel zeker tien bureaus naast elkaar opgesteld. Dat zag ik niet aankomen. In mijn gedachte moest ik namelijk met dat stoffige mannetje in een stoffig kantoortje zitten. Ook dat was dus niet zo.

Het was super druk. Nou weet ik niet of dat kwam omdat het bijna 1 januari is of dat het altijd lopendebandwerk is. Maar dat mag de pret niet drukken. Op dat moment stond mijn leven en die van nog negen anderen, op het punt om te veranderen.

KvK

De formulieren had ik thuis al digitaal ingevuld. Dat scheelde een hoop tijd en binnen dertig minuten stond ik dan ook alweer buiten, maar dan wel met een KvK- en een BTW-nummer. Voor mij een hele nieuwe weg die ik insla en voor een kvk-medewerker weer de zoveelste inschrijving.

Hopelijk blijf je mij ook in het nieuwe jaar volgen, want nu begint de real deal!!! Mijn goede voornemens van 2016 … Just mind my own business!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *