Gepost op

Haakpatroon Boho Tas

Al tijden gebruik ik de tapestry techniek met dunne draden en haaknaald 4, maar ik was al een tijdje benieuwd hoe het zou zijn als ik deze techniek zou gebruiken met Zpagetti. Ohhhh en ik ben zo blij met het resultaat!

Normaal gesproken ben je uren / dagen / weken en voor sommige zelfs jaren bezig met een tapestry tas. Met “Mijn trots” ben ik zeker wel tachtig uur bezig geweest. Hoe gaaf het ook is om zo’n tas te haken, daar moet je wel tijd voor hebben. De laatste tijd werk ik best veel met Zpagetti. Het is geen geheim dat haken met Zpagetti veel sneller gaat dan met dun katoen. Voor iemand zoals ik, die niet urenlang met hetzelfde bezig kan zijn, is dit natuurlijk een heerlijk materiaal om mee te werken.

Gisteravond ben ik met dit patroon begonnen en nu al online verkrijgbaar!! Ik kan er heel lang over praten, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf doen. Lijkt het je nou ook zo leuk om deze tas te haken? Download dan hier het patroon.

Ik wens je heel veel haakplezier en ik zou het leuk vinden als je mij het resultaat laat zien. Dat kan via Instagram, Facebook of stuur mij een email met het resultaat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *