Gepost op

Cappuccino?!!

Op een dag als vandaag, waarbij ik mij ziek moest melden van mijn werk, zit ik mezelf een beetje in de weg. Het is prachtig weer maar je kan geen kant op. Helaas moet ik er aan geloven en ik nestel mezelf op de bank. Tuurlijk horen hier ook een paar bolletjes wol en een haaknaald bij. Nu heb ik de tijd voor een nieuw project. Geen groot project, maar gewoon iets kleins waar ik vrolijk van word.

Op het moment dat ik naar mijn koffieapparaat loop krijg ik een idee. Kennen jullie toevallig de meiden van Club Geluk?? Zij haken de meest gekke dingen. Dat wilde ik ook wel eens proberen en zodoende begin ik actief te googelen. Mijn oog valt op een patroon van Wolplein. Jaaaa, ik ga een kop en schotel haken!!

Het patroon is eigenlijk vrij simpel. Wanneer het kopje is gehaakt kom ik er achter dat het garen nog net genoeg is voor het oortje, maar niet meer voor de schotel. Niet echt slim om niet eerst te kijken of ik nog meer bollen van die kleur heb liggen. Ach ja het kopje is vrij groot, dus maak ik er een mok van. Na een paar uurtjes haakplezier is de mok af en kan ik lekker een boekje lezen met een grote mok cappuccino 😉

IMG_0739

Willen jullie ook een kop en schotel haken?!! Klik dan hier voor het patroon. Wil je een mok haken? Heel simpel, laat dan gewoon het schoteltje weg… Have Fun!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *