Posted on Geef een reactie

Woedies

Hi lieve mensen,

Mijn laatste bericht is alweer een eeuwigheid geleden en ook dat moet anders. Hoe grappig dat ik tegenwoordig via een app heel makkelijk een blogpost kan typen op mijn telefoon. Wellicht gaat er dan vaker een teken van creatief leven komen vanuit mijn kant.

De afgelopen tijd ben ik zelf heel erg creatief geweest, maar ook vind ik het erg leuk om andere creatievelingen te spotten. In mijn vriendenkring zijn er ook vriendjes en vriendinnetjes zeer creatief actief en één vriendinnetje is Patricia.

Al 15 jaar zijn wij vriendinnetjes en een paar jaar geleden is zij begonnen met het pimpen van hapjesplanken. Met een hele rits kleuren kan zij bijna alles op de “plank” verven wat jij maar wilt. Al een tijd maakt zij de leukste creaties en versiert zij vele eettafels met een leuke custom made plank.


Wil jij er nou ook eentje? volg dan Woedies via instagram of Facebook. Hopelijk kan ik de Woedies planken binnenkort ook introduceren in mijn webshop, want graag wil ik mijn webshop ook gaan gebruiken als concept store voor andere creatievelingen. Hierover komt binnenkort meer, maar nu eerst Woedies!!!

Posted on 1 Reactie

Project Plaid haken completed!!

Een plaid haken kost tijd, maar het resultaat is wel verbluffend (al zeg ik het zelf). Het is een project die langer duurt dan het haken van een etui of een mand. Meestal heb ik hier helemaal geen geduld voor, maar dit keer ging ik de uitdaging met mezelf aan. Echter nu de plaid af is merk ik dat geduld hebben loont.

Verder lezen Project Plaid haken completed!!

Posted on Geef een reactie

Maak je eigen etui

Onlangs heb ik twee patronen toegevoegd in mijn winkel. Met deze patronen kan je je eigen etuitje maken. Ik ben echt gek op kleine tasjes en etuitjes en maak ze dan ook met veel plezier. Regelmatig wordt er aan mij gevraagd of ik een haakpatroon heb van de print. Over het algemeen verzin ik de haakpatronen ter plekke, maar ik heb nu een patroon volledig uitgeschreven, zodat jij er ook één kan maken.

Verder lezen Maak je eigen etui

Posted on Geef een reactie

Cappuccino?!!

Op een dag als vandaag, waarbij ik mij ziek moest melden van mijn werk, zit ik mezelf een beetje in de weg. Het is prachtig weer maar je kan geen kant op. Helaas moet ik er aan geloven en ik nestel mezelf op de bank. Tuurlijk horen hier ook een paar bolletjes wol en een haaknaald bij. Nu heb ik de tijd voor een nieuw project. Geen groot project, maar gewoon iets kleins waar ik vrolijk van word.

Verder lezen Cappuccino?!!

Posted on Geef een reactie

Voor de aller kleinste

Hallo Hakers! Op dit moment zit ik in een fase waarbij een aantal vriendinnen moeder zijn geworden en dat brengt mij op ideeën. Ik ben begonnen met Meneer Konijn die ik zelf echt super leuk vind. Daarna kwam het vliegtuigje, hoe kan het ook anders als je in het dagelijks leven een stewardess bent. Deze knuffels zijn inmiddels te koop in mijn webshop. Maar ik ben verder gaan denken en nu lijkt het mij ook leuk om hier kleertjes aan toe te voegen.

Verder lezen Voor de aller kleinste

Posted on Geef een reactie

Speciale Valentijns Korting!!

Het is weekend!!! Dit weekend staat in het teken van de Liefde, want zondag is het VALENTIJNSDAG!!!  Overal om je heen zie je hartjes en doen mensen romantische dingen voor elkaar. Omdat het zondag de dag van de romantiek is heb ik een speciale Valentijns aanbieding bedacht!! Op alle niet-afgeprijsde producten krijg je dit weekend 15% korting met kortingscode: VLNTN16

Verder lezen Speciale Valentijns Korting!!